cacao&Sound

In deze ceremonie werken we met het medicijn van de cacao plant in combinatie met een van de oudste medicijnen op de aarde: geluid en trilling.

Cacao is een zeer zacht en liefdevol medicijn dat bekend staat voor het openen van het hart. We bereiden samen het medicijn, verwelkomen de spirit en openen ons door intentie, meditatie, ademhaling en Sound.

Mijn werk bestaat erin om de weg voor cacao en haar werk met jou zo goed mogelijk te openen.

Het is niet ik, maar Cacao, die met je aan de slag zal gaan. En je exact zal brengen, op zeer liefdevolle, geduldige manier wat jij nodig hebt om op een veilige manier je hart een klein stukje (verder) te kunnen openen.

Jij creëert je leven, dat is een voldongen feit. Maar je kan zelf wel bepalen of je dit vanuit liefde, haat of angst doet.

Als jij hier ook liefde kiest, dan is cacao ongetwijfeld een aan te raden bondgenoot en voor sommigen een vriendin voor het leven.

Alle materie, vaste stof, bestaat tegelijkertijd ook uit golven (trilling of frequenties). Klanken zijn trillingen die door de lucht ons trommelvlies bereiken en daar ‘gehoord’ kunnen worden.

 

Deze trilling komt echter niet enkel via onze oren in contact met ons lichaam. geluid wordt door heel ons lichaam ervaren. De trilling zal in interactie treden met de trillingen van ons fysieke (materiele) lichaam en daar een effect op hebben. Door bewust te kiezen voor pure klanken zal ons lichaam gestimuleerd worden om ook zuiverder te gaan trillen. Dit brengt heling, verlichting en ruimte voor jezelf.

Door de opening van ons lichaam en hart door het cacao medicijn kan het geluid dieper inwerken en zal de zuivering die optreed meer gedragen worden in liefde. Daarnaast kan ook de cacao dieper doordringen in onze weefsels gedragen op de subtiele trillingen van het geluid.

Iedere Cacao & Sound sessie nodig ik andere artiesten/helers uit. Deze brengen natuurlijk hun eigen klanken en heling mee.