zweethut

zweethut

Wanneer

juli 4, 2024    
5:00 pm - 9:00 pm

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Plant-Spirits
Heidestraat 59, Kinrooi, Limburg, 3640

Event Type

Kaart niet beschikbaar

Tijdens een zweethut-ceremonie wordt er op een diepgaande manier verbonden met elkaar en met de Aarde.

We beginnen met een afstemming rond het vuur, waarna we de zweethut gezamenlijk afdekken met dekens. Eenmaal de stenen warm genoeg zijn, gaan we naakt de compleet verduisterde zweethut in, waar ruimte is voor gebed, verstilling, gezang, loslaten, delen, transformatie, ..

Na afloop van de zweethut-ceremonie ruimen we alles samen op en is er voldoende tijd om een hapje en drankje te eten/drinken bij het kampvuur.

De zweethut-ceremonie is onder begeleiding van Geert Bonhomme en Joke Custers.

Opgelet: het wordt heet in een zweethut ! Mensen die hart- of andere ernstige gezondheidsproblemen hebben, kunnen beter éérst een arts raadplegen of een deelname aan een zweethut wenselijk is.

Deelname: 45 – 55 – 65 euro  (naargelang eigen financieel kunnen), ter plaatse te betalen.

Praktisch: Samenkomst in Kinrooi (het adres wordt meegedeeld na inschrijving).

Meebrengen: 3 handdoeken (twee om mee in de hut te nemen en eentje om je nadien af te drogen). We gaan naakt in de hut, dus je kan je bij het binnengaan eventueel bedekken met een handdoek, sarong, ..

Bij nattere weerbeelden kan je best een tas of zak meebrengen om jouw kleren droog op te bergen, terwijl we in de zweethut zitten.

Stevige buitenkledij/schoeisel is aan te raden. Iets hartelijks om na de zweethut samen te nuttigen, bv kaas, broodjes, pasta, … Wij voorzien water en een soepje met brood.

Lijkt je dit wat ?

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.