plant spirit connection (jaartraject)

Ontdek de kracht van werken met Kruiden in fysieke en spirituele vorm.

Het traject heeft 4 doelen:
1: De kracht van Kruiden te leren kennen in fysieke en spirituele vorm.

2: Herverbinding tot stand te brengen met de ‘natuurlijke tijd’ en met de kalender van 13 manen

3: Diep persoonlijk inzicht te vinden en transformatie

4: Verdiepende stappen te zetten in sjamanistisch werk

TRANSFORMATIE & SJAMANISTISCH WErK

Planten, kruiden en bomen nodigen ons uit om onze rechtmatige plek op deze planeet weer in te nemen: als onderdeel van de natuur.
Verbonden met al het leven op aarde, niet afgescheiden noch erboven. 

Het is in deze illusie van gescheidenheid dat de pijn ontstaat die aan de basis ligt van de destructieve acties van de mensheid.

Wat vertelt een kruid je als je er in slaagt het heel stil te maken in jezelf en te luisteren met je lichaam, met je ziel?

Stap mee in een krachtig energetisch veld van elk van deze magnifieke wezens. Elk lesmoment verbinden we ons met Moeder Aarde, drager en creator van zowel het mensenvolk, het dierenvolk als het planten-en bomen volk. 

We werken met ceremonie, zetten onze persoonlijke intenties en nodigen telkens de spirits uit van de kruiden waar we mee werken.

Het energetisch afstemmen gebeurt via eenvoudige sjamanistische begeleide meditatie en neemt ons mee op een droomreis richting de Essentie van het kruid. 

Hoe kan het je (niet alleen fysiek) maar energetisch en emotioneel ondersteunen in je transformatie – of helingsproces?

KRUIDEN

Op één jaar tijd doorloop je 13 kruiden. Wat is hun wijsheid, kennis en kracht? En hoe kan jij deze optimaal benutten voor jezelf en je medemens?

We verbinden met het kruid via verschillende wegen. Verhalen en oude volksgebruiken geven inzicht in gewoontes van de mens en achterliggende krachten van het kruid.

Eenvoudige, doch potente, medicijnen zullen gemaakt worden, met de hulp van Joke (herboriste).
We openen de zintuigen ten volle wat ook poorten van verbinding opent binnenin onszelf – en ons, net als de natuur, helpt open te bloeien. 

Je krijgt een eerste kijk op de geneeskracht op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Gebruik van het medicijn helpt bij de integratie van alle informatie in ons lichaam.
Ook verbindt je je op één jaar tijd met de Kalender van Vrede – richting meer vrede, rust, kracht en harmonie in jezelf.

Planten, kruiden en bomen begeleiden ons in de evolutie naar ‘sacred human’; de mens die leeft in verbinding met spirit en het leven zelve. 

Ze nodigen ons elke dag opnieuw uit om ‘thuis’ te komen, ons te her-verbinden met hun Medicijn en op zoek te gaan naar het Medicijn dat we in onszelf dragen.

(PLUS GEHEEL OPTIONEEL BIJ INTERESSE)

5 extra zweethutten/labyrint te Kinrooi, 10:30-20:00, op zondagen 25/09 + 18/12 + 19/03/23 + 18/06/23 + 17/09/23

Tijdens de equinoxen en zonnewendes doen we extra op zondag ter verdieping een zweethut + lopen we een labyrint in Kinrooi, diep verbonden met het kruid dat daags ervoor te Olen op de bijeenkomsten besproken werd. 

OPGELET:

Schrijf bij interesse tijdig in voor deze extra 5 zondagen (herfstequinox’22+ winterzonnewende’22 + lente-equinox ’23 + zomerzonnewende’23 + herfstequinox ’23 slotceremonie) gezien plekken in de zweethut beperkt zijn tot SLECHTS 9 deelnemers (!!).

Volgende data
andere activiteiten