Power of LoveCacao  :  Medicine of the heart, Medicine of life.


Wat zou er gebeuren als je jezelf toestaat (meer) liefde te ontvangen?

Wat zou er veranderen moesten je (diepste) noden ingevuld worden?

Wie zou je zijn?


Nieuwsgierig? Naar de persoon die je zou kunnen zijn en wie die beste versie van jezelf is? Pur sang, JIJ als stralend wezen? Misschien ben je al een hele poos bezig met persoonlijke groei en innerlijk werk? Maar vraag je je soms oprecht af of het ook gemakkelijker kan? Een beetje meer vanzelf, een beetje meer gedragen.


Voel je dat je ziel dorst heeft naar Leven? Zin heeft om meer van zichzelf te laten zien, te delen met de wereld?

Dan wil je misschien wel eens komen proeven van de magie die ceremoniële Cacao je te bieden heeft 😊. Ze is de fysieke vorm van liefde. Door te werken met Cacao kan je als het ware letterlijk een snuifje liefde toevoegen aan al je gerechten en je leven. 


Werken met een plantenmedicijn heeft veel te maken met intentie. Wat jij vraagt, jouw verlangen, daar zal door spirit rond gewerkt worden. Maar er is ook wel degelijk een rode draad te vinden in de aanpak die Cacao hanteert.


Op het fysieke vlak bevat ze veel mineralen en wordt ze gezien als echte superfood. Ze ontspant je spieren en opent de bloedvaten. Je bloed zakt meer in je lichaam. Jij zakt meer in je lichaam. Je hartslag versterkt door de theobromine en je wordt meer opgewekt. Anandamine, phenylethylamide en MAO’s, verantwoordelijk voor seratonine en dopamine productie, werken in op je hersenen. Ze zorgen voor de ervaring van ‘het roze wolkje’. Zomaar zonder zelfs te moeten geloven in spirits en energie-werk verandert je werkelijkheid.

Op een energetisch vlak helpt de spirit van Cacao je met ‘getting out of your own way’  en  ‘filling your own cup’. 

Ze voedt, draagt, begrijpt, knuffelt, stimuleert, enthousiasmeert, creëert met je, voor je en door je. Ze doet wat nodig is zodat jij de volgende stap in je leven kan nemen. Opeens zie je openingen waar eerst enkel muren stonden. Stilaan helpt ze je met die rugzak van onopgeloste pijnen leeg te maken. Je wereldbeeld, je kijk op de werkelijkheid, zal langzaam van kleur/vorm veranderen. 


Tijdens een ceremonie bereiden en drinken we samen de Cacao. Door intentie, meditatie, ademhaling, beweging ondersteunen we haar werk in en met jou. Wat ze exact voor jou in petto heeft, is moeilijk te voorspellen. Maar het staat wel vast dat het met veel liefde en zachtheid zal gebeuren. 


Wees welkom

Gooi die rugzak af. Heel je hart.

Het is tijd om je leven te creëren vanuit liefde.


Feel the love

Be the love

Spread the love you wanne see in this world

 

- Locatie: Huis van Ottachi, Hoogveldstraat 49, 3600 Genk

- Blij-dragen: 35 euro

- Inschrijven: joke@plant-spirits.be

- of via  www.deschatkist.eu

- Start ceremonie: 18.30

- Einde: de ceremonie zelf duurt ongeveer een drie tal uurtjes. Daarna wordt er nog een Potluck moment gehouden waarin we samen op een ongedwongen manier na-praten en alles laten landen in ons systeem. Je bent vrij om te vertrekken in deze periode, maar het is aan te raden om deze tijd toch nog met ons te beleven. Het ondersteund de integratie van het medicijn in je lichaam en in je dagelijks leven. We sluiten de avond ten laatste om 23.00u af.